Norge - onsdag den 19. maj 2010


Bogens dag

Tilbage

Egentlig havde vi en plan om, at vi ville køre til Treungen men da vi havde spist morgenmad udenfor i den varme sol, besluttede vi, at formiddagen skulle helliges vores bøger. Så luftmadrasserne blev pustet op og vi dasede foran hytten hele formiddagen.

Da vi nåede til middag, fik vi en god frokost og sørme om ikke også eftermiddagen kom til at bestå af læsning i det gode vejr. Så det endte med, at vi tilbragte hele dagen med hver sin bog. Det er ikke så tit, vi har lejlighed til at fordybe os i en bog og så bare læse den til ende, men det fik vi lov til her. Med nogle timers forskel, nåede vi begge til vejs ende. Og så var dagen gået.

Aftensmaden bestod af gillpølser. De var købt i Coop i Dalen og de var ikke værd at sætte tænderne i. Vi købte 3 pakker for 69 kr. De to pakker blev åbnet. Det var argentinske pølser og hvidløgspølser. Den første bestod til dels af fårekød og det var ikke lige vores stærke side! Hvidløgspølserne havde ikke set skyggen af hvidløg men til gengæld fåretarme! Så læs dog den fordømte deklaration!

1
2
3